Aktiviteter - AlterNaturligVis

Gå til indhold

Hoved menu:

Aktiviteter

Her kan du se det nye program for sæson  2021-22

Her på siden er oplysningerne om alle vore arrangementer:
Alle foredrag er åbne for alle! Man behøver ikke være medlem, men betaler blot entre ved indgangen.
Velkommen !

For alle arrangementer (undtagen Skovturen) gælder, at de foregår på
Mandage i tidsrummet kl. 19.00 – 21.30


Sted: Det Gamle Posthus, Gilleleje Stationsvej 6, 3250 Gilleleje
Lokale: Flygelstuen
OBS! Indgang rundt om hjørnet på Bøgebakken

Oplysning om priser og eventuelt medlemsskab: Se menupunktet: "Indmeldelse"  

Sæson programmet kommer snart her i printvenlig version:

Programmet udleveres også gratis ved alle vore arrangementer
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sæsonprogram 2021 - 22

Onsdag d. 18. august 2021 - (Obs. kl. 18.50)

Skovtur i Gribskov (for medlemmer)
Vi går stille og tavse igennem den første del af skoven. Derefter finder vi et sted, hvor vi kan meditere. Vi afslutter med at finde et sted, hvor vi kan nyde hinandens selskab, naturen og vores medbragte fortæring.
HUSK: Solidt fodtøj - også til sumpet skovbund, noget at sidde på samt lidt til ganen.
Tovholder: Connie Hellensten

Mødested og tid: Kl. 18.50 ved Det Gamle Posthus,
Gilleleje Stationsvej 6, Gilleleje.
Vi tager toget fra Gilleleje St. til Mårum St.:
Afgang kl. 19.11, med mindre andet aftales.
Sørg derfor for din egen togbillet eller et rejsekort
Har du lyst til at tilbyde transport i bil, så er du velkommen til at henvende dig til Connie på tlf. 60838008. Hver passager betaler 20 Kr for at køre med t/r.


Mandag d. 6. September 2021

Tankefeltterapi og EFT
Foredrag v. Knut Sejten

Bliv fri for fysiske og mentale frustrationer!
Du lærer at bruge dig selv!

Knut Sejten fortæller: "Jeg kan give dig værktøjer, der kan lindre enhver form for ubehag på ganske kort tid med varige resultater. Gennem et forløb med tankefeltterapi hos mig, lærer du at håndtere fysiske og psykiske frustrationer, traumer og dårligdomme. Det er den største gave, du kan give dig selv. En gave, du kan tage med dig på livets rejse og gøre brug af, når livet behandler dig hårdere, end nødvendigt."

Knut Sejten virker som terapeut med en blanding af terapi, coaching og healing. Han åbnede sine øjne for healing og alternative terapier og har aldrig lukket dem siden. Knut Sejten virker også som guide på "Caminoen".
Se evt.: Sejten.com


Mandag d. 4. Oktober 2021

Alderdommen og tiden efter døden?
Foredrag v. Lars Mikkelsen

Lars Mikkelsen vil tale ud fra sine indsigter i Rudolf Steiners åndsvidenskabelige menneskesyn. Det er et meget omfattnde emne. Han vil derfor gerne i starten af foredraget høre, hvad tilhørerne særligt måtte ønske, at vi skal nå.
Dødsprocesserne og livet derefter har Steiner fortalt meget om. Jordkloden som levende væsen har f.eks. brug for vores rette virke. Vi arbejder hver især med vores vilje, følelser og tænkning. Vi kan have en intellektuel tænkning med hovedet og visdom via hjertet.

Lars Mikkelsen er uddannet civil ingeniør og har i 30 år været ansat hos Højgaard & Schultz (nu MT Højgaard). Endvidere er Lars Mikkelsen biodynamisk avler, Rudolf Steiner-kender og formand for flere naturmedicinske foreninger. Han er medstifter af Naturbalance-Huset og Biodynamisk forbrugersammenslutning.
Han har et utrætteligt virke bag sig og må betegnes som den alternative verdens Grand Old Man.
Se evt. også: www.biodynamiskeforbrugere.dk


Billedet er venligst stillet gratis til rådighed af William Vroman
på https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Human_Aura.jpg


Mandag d. 1. November 2021

Åben Trancekanalisering
Foredrag og kanalisering ved Dennis Søndergaard                                                                                       

Dennis Søndergaard er trancemedie. Det vil sige, at han er i stand til at bringe sig selv i trance og kontakte den åndelige verden og modtage beskeder derfra. Disse beskeder kan have direkte bud til nogle af de tilstedeværende.
Dennis Søndergaard driver sit eget kursuscenter i Liseby på Møn, hvor han underviser i selvudvikling med henblik på at lære kursisterne selv at modtage budskaber fra Universet. Han er en hyppig gæst i Gilleleje, og vi synes, at AlterNaturligVis’ medlemmer også skal have mulighed for at opleve ham.                                                                                                                                                       Se mere på: www.open2channeling.dk

Mandag d. 29. November 2021

Naked Songs
Foredrag v. Tomas Zawadski

Tomas Zawadski  fortæller om sin musik: "Naked Songs" er sange, som er kommet til mig som svar på mine dybeste spørgsmål. Ofte er de dukket op, ud af det blå, som enkelte sætninger eller melodi fragmenter, som har fået mig til at stoppe op, lytte efter og gribe ud efter papir, kuglepen og guitar, hvorefter de har foldet sig ud som en sang. Nogle gange har jeg først opdaget, hvilket spørgsmål de var svar på, efter jeg havde skrevet sangen færdig. Når jeg spiller og synger sangene, åbner de sangens tema op for mig og dig, som lytter. Det kan f. eks. være om parforhold. Så sidder vi alle og lytter og mærker og kan få en dybere indsigt i os selv på dette livsområde. Når jeg synger dem, følger der ofte en fortælling med, og jeg inviterer altid publikum til at deltage med spørgsmål, kommentarer og personlige delinger, hvis de har lyst.
Obs!: Enkelte sange er på dansk, men de fleste er på engelsk.
Se mere om Tomas Zawadski på: https://www.tomaszawadzki.dk/naked-songs/

Mandag d. 10. Januar 2022

Nytårskur og Martinus Åndsvidenskab
Foredrag v. Hanne Spuur Hansen

Vi starter med Nytårskur, hvor vi ønsker hinanden godt nytår med bobler og lidt lækkerier.

Derefter vil Hanne Spuur Hansen fortælle om Martinus med titlen:
"Hvorfor er Martinus' verdensbillede så svært at sælge?"

Hanne skriver om foredraget: Jeg har læst/studeret Det Tredje Testamente (DTT) siden 1978 og har næsten droppet al anden spirituel litteratur, efterhånden som DTT har fået bedre "fat i nakken på mig".  Jeg søgte en filosofi, der ville sætte mig i stand til at handle rigtigt i alle situationer. Jeg er ikke god til at sige undskyld og utryg ved konsekvenserne ved en forkert beslutning. Jeg ved jo, at alle beslutninger og  handlinger har konsekvenser.
Jeg håber, at vi kan få en givende samtale efter foredraget, uden at nogen føler sig provokeret, men DTT er klar i skriften, der er ingen genveje på vejen "hjem til Gud".

Om sig selv fortæller Hanne Spuur Hansen: Jeg er 73 år, har ingen uddannelse. Jeg har haft 17 jobs, siden jeg forlod skolen efter 9. klasse. Jeg var gift i en kort periode, men har valgt mand og børn fra. Jeg har været 100% involveret i oprettelsen af Økologiske Landsbysamfund Dyssekilde siden 1985. Jeg fik konstateret Tonsil Cancer i september 2007 og må hver dag leve med en række senfølger, der forværres år for år.
Se mere om Martinus-bevægelsens virke i Danmark her: https://www.martinus.dk/da/forside/

Mandag d. 7. Februar 2022

Fra klagesang til skønsang
Foredrag v. Zimon August

Er du træt af at spille den samme gamle plade i dit liv?
En plade, der fortæller om mangel, frustration, fortvivlelse og lav energi igen og igen?  Dårlig fordøjelse, problemer med helbredet, økonomiske udfordringer og svage grænser. Tro mig! Du er ikke alene, og der findes heldigvis simple løsninger, som du kan bruge i dit liv her og nu – til at styrke dit helbred og lade dig op indefra med energi hver evig eneste dag – ved ganske simpelt at åbne dig for lydens fascinerende verden.  Ved at bruge stemmegafler i energifeltet af subtil elektrisk energi, som omkranser vores fysiske krop, kan vi få din krop til at transformere gamle ufordøjede følelser tilbage til deres oprindelige energi.                                                                                                                                                                   

Zimon August har en imponerende vifte af uddannelser bag sig,  f. eks. fysioterapeut, numerolog, Jord- Akupunktør og Feng Shui ekspert.                                                                                                                                        Se selv mere på: center-of-healing.com

Mandag d. 7. Marts 2022

har vi

Generalforsamling og Visionsaften
Generalforsamling kl. 19 - 20 /Visionsaften kl. ca. 20 - 21.30

Generalforsamlingen er kun for medlemmer. Umiddelbart efter er der Visionsaften, og her er alle velkomne til at gøre deres indflydelse gældende og inspirere os til den kommende sæson i AlterNaturligVis

(Der vil blive serveret kaffe / the og lidt mundgodt)


Indkaldelse og dagsorden udsendes til medlemmerne pr. mail senest 2 uger før.

OBS! Besked til Medlemmerne:
Husk at give besked om adresse- eller mailændring
til kasserer, Lis Andersen
Se under "Kontakt" 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu