Sprogets kraft.

Mandag 02.09.2024

Foredrag ved Finn Paaske.

Foredraget handler om, hvad vi siger til hinanden, men i lige så høj grad om, hvad vi siger til os selv. Kan vi tale hinanden op, og kan vi tale hinanden ned? Ja, det kan vi og vi gør det hele tiden – oftest uden at være bevidste om det. I foredraget sætter Finn Paaske fokus på, hvordan sproget påvirker os, og hvordan det sagte ord bliver lagret i vores underbevidsthed, og er med til at danne vores virkelighed. Med den viden, kan vi ændre vores sprog og dermed vores virkelighed – hvis altså vi vil.

Foredraget er spækket med eksempler fra den virkelige verden, hvor mennesker har ændret deres sprog og dermed deres bevidsthed og efterfølgende skabt enestående resultater, – indenfor sporten verden, indenfor erhvervslivet eller rent personlige resultater.

En af de udfordringer, som mange mennesker tumler med i hverdagen, er et lavt selvværd. Vores selvværd er afgørende for, om vi bliver verdensmestre eller bistandsklienter. Det betyder langt mere end penge i banken og flotte eksamensbeviser.

Finn Paaske sætter lup på selvværdet og giver gode anvisninger på, hvordan vi kan forbedre vores selvværd.

Foredraget er holdt i en let tone, hvor der er plads til latter og dialog, men bestemt også meget inspirerende og tankevækkende. Ingen går fra foredraget uden at have fået nogle AHA-oplevelser.

Foredraget tager udgangspunkt i den nye bog ”Sprogets kraft – mordet i bi-sætningen”, som udkommer forår 2024. Der er blandt andet ”10 gode bud” på, hvordan vi rent faktisk kan ændre vores sprog – her og nu – uden besvær og uden at det gør ondt.

Læs mere om Finn via kilderne her under.

Finn Paaske, Foredragsholder.
Email Fp@sprogets-kraft.dk

61 67 05 41, www.sprogets-kraft.dk
Du kan også finde Finn på Facebook.