Skab forandring via Feltet

Martin Rosenkilde

Mandag 30. oktober 2023.

Er du bevidst om, hvor meget dine overbevisninger styrer dit liv? Ja. Er du så også klar over, at de mønstre kan forandres?

Når du er helt klar, og tager det vigtigste først, så kan et aktivt samarbejde med Feltet opløse selv gamle, “fastgroede” overbevisninger.

Feltet er også det, vi kender som kvantefysik, og det interaktive kursus, som du kan deltage i giver dig dels et kort historisk tilbageblik om, hvad er kvantefysik og nogle af dets mest kendte forsøg, og persongalleriet.

Dels får du også en moderne indføring i metoden til kvantefysiske transformationer, og ikke mindst i det omfang tiden tillader, en praktisk eksperimentering med at opløse den overbevisning du er mest klar til at slippe til ren energi ~ vibrationer.  

NB. Dette er kun en introduktion, da emnet ikke har nogen begrænsning (Feltet er uendeligt), så du får metodens metrikker – opskriften om du vil
– med hjem hvor du kan forsætte forandringerne – med en eller flere medspillere.

Martin Rosenkilde kan kontaktes via mail martinrosenkilde@gmail.com.

Stemningsbilleder fra foredraget med Martin Rosenkilde ses herunder.

Som noget nyt er foreningen begyndt at tage stemningsbilleder i forbindelse med afvikling af foredragsaftenerne. Du kan således for første gang se stemningsbilleder herunder. Af hensyn til deltagerne er der spurgt om lov til at tage disse billeder. De få deltagere, som ikke vil være med på billederne er blevet sløret, hvis billedet er blevet brugt.