På healingsrejse med engle, gong og meditation.

Mandag d. 28.10.2024

Kom og lyt til Mette Sparre Sørensen, når hun fortæller om sit liv, som healer og clairvoyant. Mette vil præsentere forskellige healingsformer, som hun bruger i sit arbejde som healer og clairvoyant. Formålet er at bringe dig tættere på dig selv. Du vil opleve ro, nærvær og healing fra de engle og mestre, som hun arbejder med. Alt dette med inspiration fra ærkeengle og Opstegne mestre. Udvalgte vil kunne opleve at modtage budskaber. 

Hvem er Mette Sparre Sørensen?
Mette skriver således her: Fra en ung alder har jeg kunnet se, tale og kommunikere med den ikke-fysiske verden. Jeg har altid haft en tæt kontakt med naturen, naturvæsner, engle, åndelige vejledere og lærere. Dette har altid været en helt naturlig del af mig og en stor del af mit liv.

Da jeg var 17 år, arbejdede jeg på et helsehjem. Det blev her, at jeg startede min rejse ind i den alternative og spirituelle verden.

Min nysgerrighed har altid drevet mig til at lære, og jeg har haft stor glæde af at tilegne mig viden. Som et resultat har jeg en bred vifte af uddannelser, kurser og erfaringer. Denne viden er uvurderlig i mit arbejde og i mit personlige liv. Min nysgerrighed og glæde ved læring er ikke forsvundet med tiden. Jeg stræber altid efter at udvide min horisont og lære nye ting fx inden for blandt andet, healing, Bachs blomsterterapi, kanalisering, clairvoyance, zoneterapeut, socialpædagog, tekstil designer, harpespiller, teater, yoga, mindfulness, vegetar, rawfood, og selvudviklings- og åndsvidenskabelige kurser og workshops og meget, meget mere.

I dag arbejder jeg hovedsageligt som healer, clairvoyant, energiarbejder og spirituel og åndelig vejleder, men også som kunster, designer og harpespiller.

Er du på Facebook, så kan du finde Mettes gruppe, The Golden Heart, her. Du kan også skrive til Mette via hendes mailadresse –
mettesparre@gmail.com