Med sorgen som kærlig medpassager.


Mandag d. 25.11.2024
Foredrag ved Janne Vagn Nielsen. 

Vær med, når jeg holder foredrag om sorg. Vi oplever alle sorg. Alligevel bliver vi aldrig helt fortrolige med, hvordan vi skal takle det, når en i vores netværk rammes af sorg. Sorgen har mange ansigter, og vi kan rammes af sorg ved både sygdom, ulykke, død, identitetstab, utroskab, skilsmisse mv.

Hør mit bud på, hvordan du bedst støtter op om mennesker i sorg, og hør, hvordan jeg fandt ind til lyset i mig selv, da jeg mistede min mand i 2018.  Da sorgen ramte mig, sagde jeg min lederstilling inden for det kommunale op og læste til sorgvejleder.

Efter 33 år som bla. Social sagsbehandler og leder blev jeg selvstændig, og driver nu firmaet Lyset i dig i Frederikssund, hvor jeg også bor. Jeg har lavet en podcast om sorg, som kan findes på min hjemmeside. Desuden har jeg også støttet mennesker i sorg.

Der er flere måder, hvorpå du kan komme i kontakt med Janne. Se mere her under.

Janne Vagn Nielsen, Lyset i dig, www.lysetidig.dk
Mail: Janne@lysetidig.dk
Plantagevej 5a, 3600 Frederikssund
Telefon 21 27 55 04
Find mig på Facebook eller på Instagram.